RAADHUISPLEIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1667 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Raadhuisplein. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 21:27 Heerlijk gegeten, net als altijd.
15 mei 2024 om 20:33 Niet wat ik van jullie gewend ben , vieze natte kleffe bende was het helaas
14 mei 2024 om 19:22 Precies wat we verwachten, toppie.
12 mei 2024 om 19:22 Lekker eten snel en netjes geleverd. Nog goed warm.
11 mei 2024 om 17:46 We hadden pizza zonder uien besteld ivm allergie. Helaas werden ze toch bezorgd met uien. Jammer. De tijd van de levering was prima.
9 mei 2024 om 20:54 Helaas voor nu een slechte ervaring. Normaal goed en snel maar nu duurde het ruim een uur maar ja het was mooi weer en hemelvaartsdag dus geen probleem. Helaas bleek na besteding de turkse pizza van mijn zoon er niet bij te zitten. Telefoon werd nie
8 mei 2024 om 21:34 Al vaak hier besteld, normaal altijd super tevreden. Dit keer helaas niet, patat in de kapsalons was heel erg door gebakken in heel oud vet. Weinig vlees in de kapsalons. Broodje was wel lekker
5 mei 2024 om 21:14 Snel bezorgd. Prima!
3 mei 2024 om 22:07 Bestelling helaas niet compleet, na bellen zou het nagebracht worden, maar nooit meer iets gezien. Jammer. Friet te ver gebakken en erg vet.
20 apr 2024 om 22:51 Voor herhaling vatbaar! We zonder sambal de volgende keer haha. Was ik vergeten
18 apr 2024 om 20:32 Was weer heerlijk.
16 apr 2024 om 20:24 Patat zat in een te vet zakje en was half koud. De dunner was hard van het te lang bakken. Was ook niet lekker erg slecht. Bestel er nooit meer wat.